Genstande:
Skåle:
Tortillapandekager med en diameter på 20 cm
Muffin-forme
Tortillaerne puttes ned i muffinformene. Vi bager omkring 20 minutter ved en temperatur på 170 C (afhængigt af ovnen). Pandekagerne skal blive til sprøde skåle.
Grøntsager:
1 gul peber
1 rød peber
2 Squash
1 dåse sorte bønner
olivenolie
en knivspids salt
1 teskefuld timian
1 teskefuld cayennepeber (hvis du ikke kan lide noget der er stærkt, foreslår vi en halv teskefuld)
3 fed hvidløg, udskåret
Vi skærer grøntsagerne i terninger. De steges i olie. Vi tilføjer salt, timian, peber og hvidløg. Til sidst hælder vi de sorte bønner over, som tidligere er blevet skyllet under rindende vand. Vi blander i omkring 1 minut.
Vi anbringer grøntsagerne i de små tortillaskåle. Med en ske dekorerer vi med guacamole og tomatsovs, som mildner rettens kraftige tone. Rosinen i pølseenden er en aromatisk limefrugt, som vi presser ud over retten, når den befinder sig på tallerkenen.
Det smager godt!
Reklame
Tortilla skål med lækre grøntsager
Del denne opskrift på Facebook.
Stryg for at flytte til næste side
Reklame
DEN MEST HISTORIE
Se lignende historier
Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?