Hvis du er ved at være træt af fryse-pomfritter stegt i olie, så tilføj denne opskrift til dine favoritter! På denne enkle måde vil du kunne tilberede lækre og sprøde kartofler med gyldent skind, og dine børn vil end ikke vende blikke mod færdiglavede pomfritter! Disse kartofler kan være en del af middagen eller spises alene som hovedret krydret med urter.
Reklame
Hun dryssede salt over, inden de blev stegt, men da hun tog dem ud af ovnen ... da jeg havde læst denne opskrift, gik jeg med det samme hen for at købe kartofler!
-
Ingredienser:
kartofler (omkring 10 mindre kartofler)
salt
smørSOURCE: PIXABAY
-
Tilberedning:
Kartoflerne skylles grundigt og skæres midt over på langs (hvis du foretrækker uden skræl, kan du skrælle dem forinden). De overskårne kartofler anbringes på en bageplade, drysses med rigeligt salt og steges i en forvarmet ovn ved 200 grader i indtil 25 minutter, indtil de får en gylden farve. Derefter smøres kartoflerne med lunt smør, steges i yderligere 5 minutter, hvorefter ovnen slukkes. Kartoflerne hviler i ovnen i yderligere 5 minutter.SOURCE: PIXABAY
-
Smørret kan blandes med presset hvidløg, urter eller friskhakket rosmarin eller eventuelt sødt paprikapulver. Så får kartoflerne endnu mere smag og aroma!
SOURCE: tojenapad.dobrenoviny.sk
Reklame
Reklame
Reklame
Gem ubetinget denne opskrift og del den med andre!
Stryg for at flytte til næste side
DEN MEST HISTORIE
Reklame
Se lignende historier
Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?