Det kan næppe gøres på en enklere måde! En perfekt fugtig chokoladekage, som i sig selv kan være en dejlig dessert, men også kan udgøre grundlaget for andre fremragende kager! Ovenpå kan man anbringe en lækker cremet masse, friskost, frugtsyltetøj, eller simpelt hen servere den med flormelis! Gem denne opskrift, for du kan få brug for den igen og igen!
Reklame
En enkel chokoladekage på basis af kefir, en kage som altid bliver vellykket! Den er også lækker, blot med flormelis over sig!
-
Ingredienser:
200 g semulje
180 g flormelis
1 teskefuld bagepulver
100 ml olie
1 æg
1/4 liter kefir
25 g kakaoSOURCE: PIXABAY
-
Tilberedning:
Rør semulje, flormelis, bagepulver og kakao grundigt sammen. Tilføj ægget, kefir samt olie. Bland med en elektrisk mikser på lave omdrejninger.SOURCE: PIXABAY
-
Læg bagepapir i en form, læg massen i formen og sørg for, at den kommer til at ligge jævnt i formen. Bag ved 180 grader i 30 minutter.
SOURCE: receptik.interez.sk
Reklame
Reklame
Reklame
Man kan strø flormelis over kagen, eller man kan hælde chokoladeglassur hen over den! Velbekomme!
Stryg for at flytte til næste side
DEN MEST HISTORIE
Reklame
Se lignende historier
Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?