Reklame

Denne kage er blevet et hit hjemme hos mig – de spiser en masse af den i Ungarn, men nu har vi taget konkurrencen op!

Det er en kage, som kræver en smule forberedelse, men tro mig, den er det værd! De lækre, bløde lag af kagen, den sødlige abrikosmarmelade og nødderne udgør en perfekt kombination! Opskriften stammer fra den traditionelle ungarske "Gerbota", som serveres i en af Budapests mange cafeer, men i dag kan du selv sætte den på bordet hjemme hos dig! Sådan tilberedes den:

Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk

For at tilberede chokoladeovertrækket skal chokoladen blandes med en skefuld smør og varmes op i 2-3 minutter under omrøring. Overtrækket hældes ud over den bagte og afkølede kage, hvorefter der ventes, til overtrækket er kølet lidt af. Så kan den serveres. Velbekomme!

Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk
swipe

Stryg for at flytte til næste side

DEN MEST HISTORIE

Reklame

Se lignende historier

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
Deterlaekkert.dk

Der kommer nyt spændende materiale hver dag Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk

x