Hele tilberedningsprocessen kan følges i nedenstående korte film, som desværre er på engelsk.
Reklame
Disse sprøde småkager vakte opmærksomhed, da jeg sidst holdt selskab! De er usædvanligt sprøde, og man kan ikke sammenligne smagen med noget andet!
-
Skæres i former efter frit valg.
SOURCE: YOUTUBE
-
Det bedste er strimler med en længde på omkring 10 cm og en bredde på omkring 4 cm.
SOURCE: YOUTUBE
-
Steges i olie ved høj temperatur. Når de opnår en gullig farve tages de ud, tørres på et stykke køkkenrulle og stilles til afkøling. Drysses med flormelis. Småkagerne er usædvanligt sprøde, og appelsinaromaen gør, at smagen er uimodståelig. Velbekomme.
SOURCE: YOUTUBE
Reklame
Reklame
Reklame
Stryg for at flytte til næste side
DEN MEST HISTORIE
Reklame
Se lignende historier
Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?