Reklame

Kødboller med kartofler i bechamelsauce. En fantastisk lækker ide til middagen.

Ethvert land har sine egne nationalretter, og på den anden side af Øresund har svenskerne et lidt andet syn på kødboller, end vi har i Danmark. Her vil vi prøve at præsentere denne spændende ret i en let ændret form. Takket være indflydelse fra det franske køkken har retten fået en helt ny og fremragende dimension.

I skal bruge:
- 3 skrællede og kogte kartofler
- et løg
- oksekød
- en skefuld hakket persille
- en knivspids paprika
- et stort stykke mozzarellaost, som rives
- salt og peber

Bechamelsauce:
- 5 skefulde smør
- 4 skefulde mel
- 4 glas mælk
- 2 teskefulde salt
- 1/2 teskefuld hakket muskatnød

Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk

DEN MEST HISTORIE

Reklame

Se lignende historier

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
Deterlaekkert.dk

Der kommer nyt spændende materiale hver dag Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk

x